FURMON CREAM UNTUK HAMIL

RM199.00

Category:

Description

antara kegunaan furmon ini
——————————————-
✿SUKAR HAMIL

✿SENGGUGUT
✿KITARAN HAID TAK TERATUR
✿RAHIM TAK KUAT
✿CYST, FIBROID, ENDOMETRIOSIS
✿KEPUTIHAN

BERIBU TESTIMONI DAN PSANGAN YANG SUDAH BERJAYA HAMIL…

lagi jom baca di bawah-:

FURMON ialah sejenis krim sapuan yang diperbuat daripada bahan semulajadi tanpa kesan sampingan. Cuma sapu 3kali sehari 3 jari bawah pusat. Ia berfungsi sebagai penggalak dan penstabil hormon dalam badan yang dapat bertukar menjadi hormon progesterone yang mampu meningkatkan kesuburan, mengatasi sengugut, period tak teratur, rahim tak kuat dan lain2.

Krim FURMON mengadungi bahan AKTIF seperti Estrak Keladi Liar iaitu tumbuhan yang banyak didapati di AMERIKA UTARA. Ia mengandungi bahan saponin diosgenin yang boleh ditukarkan menjadi hormon progesteron apabila berada dalam tubuh manusia.

Estrak KELADI LIAR telah banyak digunakan oleh puak orang Asli Amerika untuk membantu wanita melegakan senggugut, dan meredakan masalah berkaitan dengan menopause. Malah ia jugak digunakan untuk rawatan kesuburan.

Dr Zubaidi menyatakan bahawa Hormon Progesterone yang dibekalkan dalam krim hormon mungkin dapat membantu mereka yang mengalami ketidaksuburan dan membantu mereka yang sering keguguran di awal kehamilan.

***SUBUR DAN HAMIL BERSAMA FURMON CREAM

FURMON sesuai utk Isteri yg : (✿◕‿◕)
–> INGIN HAMIL (tingkatkan kesuburan)
–> SEDANG HAMIL (kuatkan rahim & kurangkan risiko)
–> DALAM PANTANG (bantu tingkatkan Kualiti & kuantiti Susu)

ok, yang pic di atas ni merupakan set furmon cream. Set ni terdiri daripada ie lotion dan furmon cream. ie lotion merupakan lotion digunakan pada sang suami.

  BERIKUT MERUPAKAN HARGA PASARAN PRODUK FURMON CREAM

                                        SILA SMS UNTUK MAKLUMAT LANJUT 
                                                   0127483550 MR AJAI 

Berikut merupakan harga promosi untuk set ie lotion dan furmon cream. setiap set ni mr ajai akan bagi alls free gift.
kandungan dalam setiap set furmon cream ialah-
1) ie lotion ( untuk suami dan di sapu di bahagian buah zakar suami)
2) furmon cream yang akan di sapu di bawah pusat ( jarakkan 3 jari dari pusat)
3) 3 opk ( ujian kesuburan)
4) upt ( ujian kehamilan)
5) 30 biji folic acid
6) 30 biji b complex
insyALLAH bagi alls yang bercadang untuk menggunakan furmon cream sahaja, boleh cuba.

 

hi2.. ni cara macam mana nak sapu ye..jangan lupa jarakkan 3 jari dari bawah pusat. jangan sapu kat pusat plak..

WhatsApp Penjual : wasap.my/60137851889

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FURMON CREAM UNTUK HAMIL”

Your email address will not be published. Required fields are marked *